In 7 Stappen naar Werk

Stap 1: Workshop

Wanneer u via Stroomopwaarts bij de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen een uitkering aanvraagt, wordt u uitgenodigd voor een workshop. De workshop vindt viermaal per week plaats. In deze workshop wordt aandacht besteed aan de lokale arbeidsmarkt, het vergroten van uw kansen op deze arbeidsmarkt, uw CV en eventuele zaken die hierop verbeterd kunnen worden en een korte sollicitatie training. 

Stap 2: Persoonlijke intake

Tijdens deze workshop, wanneer u direct beschikbaar bent voor werk krijgt u een persoonlijk gesprek met een adviseur van Baanbrekend. Wanneer u als kandidaat opgenomen wordt in de persoonlijke caseload van deze adviseur, komt u via een Re-integratie Werk-Overeenkomst (RWO) in het traject van Baanbrekend.
U krijgt een inlogcode voor uw eigen E-Portfolio waarin u uw CV digitaal aanmaakt.

U heeft een gesprek met onze adviseur. Samen kijken we wat nog moet gebeuren vóór u aan het werk kunt. De juiste match, dat is het doel. Daarbij behartigt de adviseur de belangen van u en die van de werkgever.

Stap 3: E-portfolio met CV

Binnen een web-based omgeving - E-Portfolio - werkt u aan uw CV, gaat u op zoek naar baanvoorkeuren en geeft uw vaardigheden aan. U zoekt in een vacaturebank met meer dan 500 banen in de regio. Zelfwerkzaamheid is belangrijk. Is het CV ingevoerd, dan volgt stap 4.

Stap 4: Bemiddelingsgesprek

In dit gesprek gaat uw persoonlijke adviseur van Baanbrekend met u in gesprek over uw CV, het schrijven van een goede motivatiebrief en de vacatures die u zelf kunt vinden. Ook zoekt de adviseur van Baanbrekend binnen zijn/haar netwerk naar geschikte vacatures voor u.

Stap 5: Matchen

Baanbrekend heeft software die uw voorkeuren combineert met uw mogelijkheden. Ook checken we de referenties. U dient zelf ook vacatures aan te dragen. De werkgever ontvangt uw CV, met bijbehorend profiel.

Stap 6: Ondersteuning en opleiding

Tijdens de plaatsing houdt Baanbrekend contact met u en eventueel met de werkgever. Onze begeleiding op maat kan bestaan uit adviesgesprekken, baangerichte opleidingen en cursussen. Wij geloven in partnership: iedereen moet tevreden zijn over ons werk.

Stap 7: Duurzame plaatsing: WIN/WIN

Door onze aanpak helpen wij mensen sneller aan werk. Ons doel: u uitkeringsonafhankelijk te maken. Dit kan via één langdurige plaatsing, maar ook met verschillende opdrachten na elkaar.

Meld je aan voor een E-Portfolio

Bent u op zoek naar een geschikte baan? 

Contact

Heeft u vragen over Baanbrekend of over het aanmelden van een vacature bel of mail ons!

Emailadres
info@baanbrekendnwn.nl

Telefoonnummer
010-246 5502

Bezoek adres
Galgkade 3
3133 KN Vlaardingen 

Baanbrekend NWN is een initiatief van: