Baanbrekend: zó werkt het

Om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter op elkaar aan te laten sluiten, hanteert Baanbrekend een tweeledige aanpak:

1. Direct plaatsen bij aanvraag nieuwe uitkering

Op het moment dat kandidaten een uitkering aanvragen (na een WW uitkering of wanneer iemand direct in de bijstand dreigt te komen), wordt hij/zij uitgenodigd om deel te nemen aan een workshop. In deze workshop wordt gekeken naar de motivatie, werkervaring en vaardigheden van de kandidaat. Tijdens de workshop ontvangen kandidaten informatie over de arbeidsmarkt, wordt er goed naar het CV gekeken en ontvangen zij sollicitatietips. Een adviseur van Baanbrekend sluit bij deze workshop aan. Kandidaten die voldoende potentie hebben om op korte termijn aan de slag te gaan, worden opgenomen bij Baanbrekend in de persoonlijke caseload van een adviseur. Baanbrekend bemiddelt deze kandidaten binnen een termijn van 8 weken naar werk. Een effectief middel bij het bemiddelen van onze doelgroep is de Re-integratie Werk Overeenkomst (RWO)

2. Plaatsen van kandidaten die al een uitkering hebben

Ook kandidaten die op dit moment al een WWB uitkering ontvangen kunnen bemiddeld worden door Baanbrekend. Wanneer zij na screening voldoende potentie hebben worden zij begeleid door een adviseur van Baanbrekend. Ook hier bieden we maatwerk-begeleiding en een goede match met onze kandidaten.

Elke dag nieuw aanbod van kandidaten en vacatures

We streven naar duurzame matches, waarbij we uitkeringsgerechtigden voor minimaal 6 maanden aan het werk willen houden. Met een opdracht voor langere tijd, of met verschillende korte opdrachten. 


Contact

Heeft u vragen over Baanbrekend of over het aanmelden van een vacature bel of mail ons!

Emailadres
info@baanbrekendnwn.nl

Telefoonnummer
010 - 246 5502

Bezoek adres
Galgkade 3
3133 KN Vlaardingen 

Baanbrekend NWN is een initiatief van: