Onze Adviseurs

Ons team staat voor u klaar

Baanbrekend Nieuwe Waterweg Noord bestaat uit 11 enthousiaste professionals. Wij zijn experts in het matchen van mensen en werk. Ons team bestaat compleet uit medewerkers van Randstad Groep Nederland en hebben een achtergrond vanuit de arbeidsbemiddeling. We werken intensief samen om het aantal uitkeringsgerechtigden in de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen aanzienlijk te verlagen.

Goede werving en selectie is van groot belang

Daarom beschikken onze adviseurs over uitstekende bemiddelings-vaardigheden en ruime kennis van de lokale arbeidsmarkt. Zij geven persoonlijk advies aan werkgevers en aan kandidaten. Ze denken mee in oplossingen en leveren maatwerk.

Werkgevers waarderen ons...

Vanwege de prettige, snelle en deskundige wijze waarop wij onze dienstverlening uitvoeren. Vooral het meedenken in oplossingen wordt erg op prijs gesteld. Wij kennen onze kandidaten erg goed, wij hebben meerdere persoonlijke gesprekken met onze kandidaten. Daarom leidt onze persoonlijke aanpak heel vaak tot een succesvolle match: de best passende kandidaat voor uw vacature. De praktijk bewijst het.

Contact

Heeft u vragen over Baanbrekend of over het aanmelden van een vacature bel of mail ons!

Emailadres
info@baanbrekendnwn.nl

Telefoonnummer
010 - 246 5502

Bezoek adres
Galgkade 3
3133 KN Vlaardingen 

Baanbrekend NWN is een initiatief van: